Gewoon goed verzekerd op pad!

Stel eenvoudig uw caravanverzekering samen

U verzekert uw caravan tegen schade met een uitgebreide caravan verzekering. In heel Europa, Turkije, Israël, Marokko en Tunesië. U kunt vaak kiezen uit 2 verzekeringen: Beperkt Casco of All Risk.

Is de caravan gekoppeld aan de auto en veroorzaakt u schade aan anderen in het verkeer? Dat is verzekerd via de WA verzekering van uw auto. Met een Caravan verzekering verzekert u schade aan uw eigen caravan. 

U betaalt minder premie als u kiest voor een eigen risico Eigen risico is een vast bedrag dat u betaalt bij elke schade. Bij de meeste caravan­ verzekeringen kunt u kiezen uit een eigen risico van € 0,-, € 150,- of € 300,-.

Hagelschade en stormschade dekking

Wilt u uw caravan verzekeren tegen hagelschade en stormschade? Kies dan deze aanvullende dekking. U ontvangt bioj veel maatschappijen een korting op de premie van hagelschade en stormschade als uw caravan is voorzien van een hagelbestendig dak. 

Heeft uw caravan een hagelbestendig dak?

Caravans met een polyester dak gelden als voorzien van een hagelbestendig dak. Caravans gebouwd in 2005 of later met een hagelbestendig dak zijn voorzien van een certificaat.

ÉÉN NEGEN

Aansluitgegevens:

  • KvK: 17110633
  • Kifid:
  • AFM: 12011973
  • BTW:
  • BAV:

Correspondentieadres:

Postbus 261
5700 AG Helmond

 

Gerealiseerd door INNOMAR

Contact opnemen

ÉÉN NEGEN
Braaksestraat 3
5709 JC Helmond

 0492 526 663
 info@eennegen.nl