ÉÉN NEGEN helpt haar klanten niet alleen met financiele diensten zoals verzekeringen maar óók met preventie en veiligheid. Met onze partner ... willen wij onze relaties helpen om risico’s op brand, inbraak en bijvoorbeeld lekkage te voorkomen.

Federatie Veilig Nederland becijfert bijna 45.000 brandmeldingen per jaar, 65.000 woninginbraken per jaar..... Meer informatie? Klik op de button hieronder. 

 

Feiten en cijfers over brand, inbraak, datalekken...

 

ÉÉN NEGEN biedt een abonnement om risico te voorkomen en de gevolgen te beperken.

‘Alarm in huis’ is een alarmsysteem en eenvoudig draadloos te installeren zonder dat het nodig is gaten te boren. Zodra een sensor beweging of het openen van een deur of raam detecteert, gaat de sirene af en maakt de camera video-opnames. Via de app, telefoon of sms ontvangen klanten een alarm en kunnen ze direct de beelden bekijken. U kunt meerdere contactpersonen instellen en het alarm ook koppelen aan bijvoorbeeld de Veiligebuurt app. Bent u overdag niet thuis of op vakantie, dan kunnen thuisblijvende buren en/of familieleden een kijkje nemen. 

‘Alarm in huis’ is daarnaast uit te breiden met melders waarmee brand en koolmonoxide vroegtijdig gesignaleerd worden waardoor verdere schade en ongevallen kan worden voorkomen.

U bepaalt zelf welke diensten u afneemt binnen het ‘Preventie & Veilig Wonen abonnement’.

Vraag hier abonnement aan