Hoe werkt een lening?

Met vele jaren ervaring beschouwen wij onszelf als specialisten in financiering. Er zijn veel kredietverstrekkers, elk met hun eigen voorwaarden en rentetarieven. ÉÉN NEGEN vergelijkt de aanbiedingen die verschillende kredietverstrekkers aan u kunnen doen, op basis van uw kredietaanvraag en situatie. Als er mogelijkheden zijn, zoeken we die voor u uit en sturen we u de beste aanbieding(en) door. Vervolgens is het aan u om te bepalen wat u wilt, zonder (financiële) verplichtingen.

 

Lening vergelijken & aanvragen

Lening aanvragen: goedkoop geld lenen

Wanneer u geld moet lenen, is het belangrijk om dit tegen zo laag mogelijke kosten te doen. U kunt de rentetarieven en voorwaarden van verschillende leningen vergelijken om de beste deal te vinden. De rente op een lening wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder het bedrag van de lening, de looptijd van de lening en uw kredietgeschiedenis.

 

Lening vergelijken & aanvragen

Hoeveel kan ik Lenen?

Als het gaat om geld lenen, zijn er een paar dingen die u moet weten. De eerste is hoeveel u zich kunt veroorloven om te lenen. Dit is afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven. 

Het bedrag dat u kunt lenen hangt ook af van het type lening dat u krijgt. Zo kunt u met een persoonlijke lening meer geld lenen dan met een creditcard.

 

Lening vergelijken & aanvragen

ÉÉN NEGEN

Aansluitgegevens:

  • KvK: 17110633
  • Kifid:
  • AFM: 12011973
  • BTW:
  • BAV:

Correspondentieadres:

Postbus 261
5700 AG Helmond

 

Gerealiseerd door INNOMAR

Contact opnemen

ÉÉN NEGEN
Braaksestraat 3
5709 JC Helmond

 0492 526 663
 info@eennegen.nl