Hoe financier ik mijn verduurzamings-maatregelen?

 

Als u een woning koopt en van plan bent deze te verduurzamen, dan kunt u een hoger hypotheekbedrag krijgen, u mag dan tot 106% (in plaats van 100%) van de waarde van de woning lenen.

Wie zijn bestaande huis wil verduurzamen en hiervoor onvoldoende eigen geld heeft, kan een lening afsluiten. Met een Energiebespaarlening kunt u tegen gunstige voorwaarden geld lenen voor bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Zo profiteert u toch direct van een lagere energierekening.

Wat is voordeliger: een hypotheek met rentekorting, een duurzaamheidslening of een hogere hypotheek bij een voordelige bank? Dit verschilt per situatie. Het hangt bijvoorbeeld af van het bedrag dat u extra leent bovenop uw bestaande hypotheek en hoeveel u leent in verhouding tot de waarde van uw huis.

Kies voor een goede adviseur! Kom met ons in gesprek en samen kijken we naar uw situatie, uw wensen en naar de talloze mogelijkheden om de verduurzaming te financieren. Meer weten? Wij staan altijd klaar om u te helpen. Oriënteren is gratis en vrijblijvend.

Maak hier een afspraak!Bel direct!