Hypotheken

Wij helpen u graag met uw hypotheek

ÉÉN NEGEN Financial Coaching is een onafhankelijk adviesbureau. Wij doen zaken met diverse toonaangevende banken en verzekeringsmaatschappijen. Daardoor zijn wij niet gebonden aan een bepaalde hypotheekvorm. Wij zetten alle mogelijke hypotheken voor u op een rijtje en adviseren u welke hypotheek het beste bij ú past. Daarbij zetten wij duidelijk uiteen welke voor- en nadelen aan iedere hypotheekvorm verbonden zijn.

De aankoop van een huis is een grote beslissing die je slechts één of een paar keer neemt in je leven. Je moet een groot bedrag financieren en zit voor vele jaren vast aan de gekozen hypotheekvorm. Wij adviseren u dan ook de financiering niet overhaast, maar met beleid te kiezen. Een goed advies levert de juiste hypotheekvorm op die ook op je toekomstige situatie inspeelt. Uw leven blijft zich ontwikkelen; studeren, samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, eerder stoppen met werken; iedere levensfase brengt andere kosten met zich mee. U doet er dan ook goed aan uw financiën zo in te richten dat er een stabiele en solide inkomenspositie ontstaat, ongeacht de veranderingen in uw omstandigheden.

Onze mening is dat het van het grootste belang is dat u wéét waar u voor kiest! We zullen daarom tijdens het advies gesprek alle tijd voor u nemen en vragen staan vrij; voor, tijdens en na het hypotheekadviesgesprek.

  • voor de aankoop van uw eerste huis
  • voor de aankoop van een nieuwbouwwoning
  • voor de aankoop van een volgend huis
  • voor de financiering van een verbouwing
  • voor de aankoop van uw huurhuis
  • voor de oversluiting van uw bestaande dure hypotheek

Informeer bij ons voor de laatste rentestanden of neem contact op voor uw hypotheekvragen.

Neem contact met ons op