ÉÉN NEGEN

ÉÉN NEGEN Financial Coaching

ÉÉN NEGEN Financial Coaching is een onafhankelijk advieskantoor gevestigd in Helmond. Voor ondernemers biedt ÉÉN NEGEN een totaalpakket aan financiële diensten en producten. Particulieren kunnen bij ÉÉN NEGEN terecht voor de adviesgevoelige producten zoals hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen en belastingaangiftes. De adviseurs zijn voorzien van de juiste diploma’s en actuele kennis, zij hebben daarom de bevoegdheid om in de volgende financiële producten te bemiddelen: elektronisch geld, spaar- en betaalrekeningen, consumptief krediet, hypothecair krediet, schade- en levensverzekeringen. Tevens heeft ÉÉN NEGEN de bevoegdheid voor het adviseren inzake beleggingsfondsen.

Er zijn verschillende soorten dienstverlening, ÉÉN NEGEN Financial Coaching vind persoonlijke advies erg belangrijk maar wil u ook de mogelijkheid bieden om online uw verzekeringen af te sluiten.

Persoonlijk

Indien u net zoals de adviseurs van ÉÉN NEGEN een persoonlijke benadering belangrijk vind, staan Angelo van den Heuvel en Nathalie van Beers voor u klaar om te helpen met uw financiële vraagstukken. U kunt kennis komen maken op ons kantoor gevestigd op Braaksestraat 3 te Helmond, of u kunt ervoor kiezen de adviseurs bij u thuis langs te laten komen.

Kwaliteit

Een goede dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zullen wij u ook regelmatig om terugkoppeling vragen. Wij stemmen onze diensten graag af op de wensen van de klant. Heeft u dus op- of aanmerkingen, wij vernemen het graag!