Diensten

Particuliere diensten

In het dagelijks leven loopt u risico’s, dat is niet te voorkomen. Om hiervan zo min mogelijk financieel nadeel te ondervinden kunt u zich verzekeren. Wij staan voor u klaar op het gebied van adviesgevoelige verzekeringsproducten. EEN NEGEN brengt hierbij in kaart of u alle risico’s volledig heeft afgedekt.

Een goed afgestemd verzekeringspakket begint met een grondige risico-analyse. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij uw situatie in kaart, waarbij wij de risico’s die u loopt reëel inschatten. Vervolgens bieden wij u een verzekeringspakket op maat, tegen gunstige premies en uitstekende voorwaarden. Via het contactformulier kunt u een risico-analyse aanvragen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een aantal verzekeringen direct online te sluiten. Uiteraard kunt u bij ons terecht mocht u vragen hebben met betrekking tot het zelf online afsluiten.

Nazorg

Na het sluiten van een verzekeringspakket blijft het up-to-date houden een belangrijk aandachtspunt. Bij veranderingen in uw persoonlijke situatie kunt u meteen contact opnemen met ons kantoor. Zijn er wijzigingen in wet- en regelgeving, dan nemen wij contact met ú op, indien dit nodig is. Wij blijven alert zodat uw verzekeringspakket op tijd wordt aangepast en u geen nadelige gevolgen ondervindt van veranderingen. Zo bent u verzekerd van de meest optimale dekking.